Friday, August 15, 2008

Jambatan Satok


Last Tuesday nite, my sis jemput kita orang makan kat bawah Jambatan Satok. Lama dah tak makan kat situ. This place was very famous for its ayam panggang before. Kuching nowadays has a lot of eating places. So, banyak choice mana nak pergi.

Celebrate mak punya besday sekali dengan Aisya. My sis, Chee was travelling to KL at that time. So only 2 famili. My sis punya mentua dan ipar duai dtg sekali.

Ramai juga yang datang makan kat situ malam tu. Cuaca pun ok.

Kita order nasi goreng seafood, tom yam, sayur midin, ayam panggang, satay dan bermacam jenis air… simple je. Nasi goreng tak sedap. Ayam panggang pun tak sedap. Satay ok but kuahnya tak cukup manis.

Sandal Barry Belian baru beli on the way nak makan sebab tak ada simpan selipar rumah nek..

Sandal Cengal dan Aisya sepasang. Nek beli di KK.

My sis and ipar duai serta mentua..

Mak and aba.. masih maintain..

Amir makan tambah 4 kali…. Kus semengat…

Tiga budak nakal

No comments:

There was an error in this gadget