Sunday, August 17, 2008

streamyx....

kita apply streamyx for my mom's house
my own area belum ada lagi, nak tak nak apply juga for my mom's house
boleh lepak kat situ during the weekends, or even masa lunch break..
semenjak nak active berblogging nie... nak tak nak kena juga dapatkan that service

my father also nak bertenet juga
dia cakap nak baca blog2 yang sensasi gitu, hal-hal politik..
tau-tau je lah apa blog-blog itu... ;)

ofis tu ada tapi our management ada bagi quota per week
kekadang by tuesday dah tak boleh bertenet lagi
not only that.. siap bagi top 20 surfers kat our intranet
jawab beb kalau nama naik top 20!!!

hopefully TM boleh install cepat-cepat ye....

No comments:

National Geographic POD