Thursday, December 11, 2008

laksa kedah

dapat juga ku merasa laksa kedah....
lebih kurang macam laksa penang aje.... sama ke?

9 comments:

The Dusun Aroma said...

duhh.. tak kesah lah laksa penang kah Kedah kah.. aku teatap berliur melihat gambar laksa itu... adussssssss slurppp

Laksa di Sabah ni, kalu bukan lain style musti lain rasa haha nda lawan yang ori pnya :)

Willie said...

Hmmm...really looks like PEnang Laksa

Hamidah Mohamad said...

Laksa Kedah and laksa Penang lebih kurang sama rupa n rasa, laksa Utara kan.

Bb said...

emm..yummy..i baru makan laksa singapore on monday..sedap..

One Other ... said...

... sik lawan laksa sarawak mama.

alleviatealexander said...

Ala sama jer laksa penang ngan kedah tu! keduanya hanyir and bau ikan! Tak kuasa.....!

Hardy said...

Leleh air liur watching this laksa kedah. Looks like lebih kurang sama jak. :) Tapau balik. Hehehehe...

mama belian n cengal said...

TDA,
aku pun masih berliur mengenangkannya...:)

willie,
taste almost the same

Kak midah,
i think it's the same thing too..

BB,
thanks for dropping by. s'pore laksa i tak cuba lagi

one other,
nang menar!!

is,
aku tahu kau sik makan ikan...

hardy,
tapau? sik boh aja.... masih dpt cari sitok.. he he

mat said...

nyaman da jak rupa laksa ya?sik kira kedh ke Penang ka? nang nyaman...lamak sik ngerasa.tapau 2 igek hehehe :-))

National Geographic POD