Monday, January 12, 2009

almost absent...

this picture was taken this morning, at around 6.45 pm
at Jalan Stephen Yong, i was on the way down to send my kids to school as hubby is on traveling till this thursday

lama tunggu kat tepi jalan... dapat lepas ke tak ni?
waited almost 15 minutes,

'mummy, no need to go to school lah' kata barry
'we stay at home ajalah' kata si cengal pula

akhirnya ku harungi jua selepas tengok banyak 4 wheel drive yang dapat get through, kereta biasa tak berani nak venture..
i went home again about 11 am just now, pack our things,
bermalam di rumah my mom lah nampaknya for few nights

laa.... sekarang ni tgh panas terik pulaks...

8 comments:

Mummy Dzeiqry et Dzahra said...

aah br panas terik td, tibe2 hujan rintis blk..wat a day....

mat said...

baruk lah ada matahari ckit rah ctok..ya pun nak hujan lgi...huhuu

Willie said...

lucky for you to be able to go through the flood

Audio said...

Mami!..masih banjir juak ka kat sinun today?

One Other ... said...

Ku sangka panas hingga ke petang, tetiba hujan di tghari ... sigh...

Syukurlah kpg ku sik banjir

Hamidah Mohamad said...

Seems the flood situation is getting bad.Better take leave and stay at home hehe..

khairul onggon said...

Hope things get better... susah mun banjir kedak tok owh...

Rudy said...

mun keta biasa x pat redah ya mami..4wd memang dapat redah..

National Geographic POD