Sunday, February 15, 2009

blue cube and quota

i am surfing using this blue cube, celcom 3G
testing my sister's one, she bought it few weeks ago. this is the 384kbps.... lajunya ok but when it comes to uploading the photos......... my goodness, kirim salam je lah. i thought of buying one for myself, kononnya nak update blog kat rumah. thru my experience now, need to think twice lah

our company practices quota system for our internet usage
there are 3 categories, low, medium and hardcore users
i belong to the medium users. the hardcore levels are given to selective people. especially for those yang buat research
so, big momma always masuk top 10. yes! they will list out our names as top internet users in our portal every monday. sometimes i finished my quota by wednesday already
so.... for the next 2 days? buat muka kesian kat member.... he he he

11 comments:

ScHiKOnG said...

hai... salam perkenalan.. mek follow ur blog... opinion on celcom 3g ya.. mek pake yg hspda USB pun..3.6mbs.. mek pake d miri.. mun area umah lingkungan HSPDA, no problem la.. p mun lain dari ya.. nang sucks! kadang2 macam astro..time ujan jak macam make dial-up lamak marek... hhuu

Audio said...

Aaa camya lah bila makei 3g mpun line ehek. Basically signal 3g memang agak hampeh laa mun dibandingkan dengan apa yang digembar-gembur oleh sidak provider. Even kat dubai tok pun, Etisalat 3g pun hampeh juak. Dah la mahal nak mati leput ishkk saba jak la..

One Other ... said...

for blogging purposes, boleh lah celcom broadband ya mama. for downloading movies, depending on traffic la. get the Rm68 permonth ok la ya. if ur not satisfied, can always cancel.

khairul onggon said...

mama... eboh jak makei celcom broadband segala berukband ya.. mmg slow mcm tekoyong leput mok munoh dirik.. ahaks.. kwn kmk kerja celcom pun makei maxis 3G... pelik owh???

Mun Umobile iboh ktk.. agik teruk.. pakei streamyx rumah jak lagi laju...

Desmond said...

Thanks for the review.... any idea on what would the difference be if you are using 3G vs 3.5G or HSPDA...whatever they call it...too technical already for simple user like me....you comment is helpful.

Sara said...

Dah jadi top 10 tu ada warning kaa Sen??

Willie said...

Oh really? Got quota in your office? Geee...why not just use streamyx for everyone like our office?

And i do not think u should use celcom 3g broadband. Useless! I tried it before.

Yatie SawaNiLa said...

celcom teruk la even kat KL...my used it...

Ms Tikot's said...

Ohh mama... x guna pakei Celcom Broadband. Pakei Streamyx jak. Mun ada problem, suruh jak cdak ya dtg kat rmh, kan senang.

azai said...

Hai Mama,
kmk make celcom broadband juak. xda pilihan lain. selekom ya nang teruk. better ktk pakey streamyx jak. kamek dah lejuk dah komplen ngan dak selekom ya!

mama belian n cengal said...

ms schikong,
welcome n tq. nasib i belum meli, baru nak testing

audio,
ya lah koh... lebih kuah dari sudu..eh betulkah?

ngek,
sdg dipertimbangkan ... he he he

onggon,
mek ada masang streamyx di rumah bapa mek.. ya laju agik..

desmond,
am not IT savvy either.. setakat cukup makan jak. but i can check it out with my colleague... ;)

sara,
warning tu tak ada lah tapi kalau silap haribulan boss check kena tanya le....

willie,
we are the internet provider for state govt. it just that to control the usage le kan..

yatie,
emm.. tu yang geram jugak tu..

tikot,
ya lah... bila ngabas kmk di ofis baru tek?

azai,
ya lah, tapi rumah i empun lom ada streamx available..

There was an error in this gadget