Wednesday, February 11, 2009

janji tau !!!!

seorang pegawai senior eksekutif dalam sebuah syarikat pergi ke toilet. kita bagi nama dia Sham (nama rekaan sahaja, tak berkenaan dengan yang masih hidup atau dah kojol). Sham seorang pegawai yang memang tampan dan bergaya. penampilannya kemas dan up to date....

so, masa kat toilet tadi, seperti biasa sham memposisikan dirinya untuk kemeh (kencing). berdiri sebelah ada lah seorang pegawai bawahan baru, Reza namanya (juga nama rekaan sahaja, tak berkenaan dengan yang masih hidup atau dah kojol). reza adalah seorang lelaki lembut. dia terpegun melihat ketampanan si Sham. sambil menjalankan tugas masing2 di toilet tadi, si Reza asyik menoleh ke arah si Sham di sebelahnya, sekejap tengok kat bawah (tak berapa bawah le), sekejap tengok muka si Sham...

Sham rimas jadinya.

"Apa tengok-tengok" tanya Sham.
"Padat kat mulut engkau nanti!!!!!" tambah Sham lagi..

Reza pun menjawap dengan gaya manjanya, "JANJI TAU!!!!!!".

(citer ini dicilok dari 'real man drink tea'.... pinjam ye)

8 comments:

Hamidah Mohamad said...

Hahaha..naughty punya cerita.Sik berani nak komen byk kelak jadi isu hehe..ada kena mengena dengan mereka yang masih waras tapi versi lain...lu fikirlah sendiri hehe..:))

Pak Lurah said...

...kisah benar

Ms Tikot's said...

Hahahaha Janji Tau......

Audio said...

Wakakakaka!!! adohhh ehhhh!!...pecah perut mek tetak baca entry tok eh wakakakakaa!!!..pikir apahal tek adehhh sakit perut tetak....

One Other ... said...

pernah ku dengar cerita ini... tapi di mana ya?

khairul onggon said...

heheheehehehe... best juak crita ktk tok mama eh.. leput kmk tetak.... kekekekeke...

dara sunti said...

.....mungkin si Sham `burut` he he he, gelik aku.

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

There was an error in this gadget