Tuesday, April 28, 2009

big momma jumpa mama ??

masa nak balik, kat check in counter di LCCT

big momma: kak, kitak check in ke Miri ke Kuching? Mun Kuching lom bukak gi kaunter tok.
mama ?: kamek nak check in ke Kuching. ya lah bingung nyawa tok! takut overweight..
big momma: apa di embak kitak ya?
mama ?: tshirt tok.... t-shirt sidak hafiz
big momma: ha... kitak mak hafiz?
mama hafiz AF7: auk... (sambil tersenyum)

big momma: ok, check jak under kamek. kamek tiga beranak cuma ada 2 beg. kami book online 3 luggage. masuk jak kitak empun.
mama hafiz AF7: makasih ha.... ada badge nak berik ngan gegirl tok...
cengal: best nyer...

syiok juak berloyar ngan mama hafiz sambil nunggu flight. she's very friendly!!

mama hafiz cakap konsert final will be on 16th May.... he he he... kaki dah gatal rasa nak join group sidaknya nanggar konsert final kelak!!! makei rambut afro!!

3 comments:

Willie said...

Harap lah hafiz jadi champion walaupun sidak malaya tok sik suka gilak ngan nya. kan?

Ms Tikot's said...

Woooho... jumpa ngan hafiz punya mama nya eh... best.

farah.loren said...

sik penah2 melayan AF kamek tok mama, but this time. hehhh dari jaoh nangga AF juak. Hafiz , claudia & aisyah ya very talented.

Claudia best aie. suka lalu nya pun husky voiceeee. and Aisyah, badan kecik tapi sora nya besar. Hafiz absolutely talented too,

National Geographic POD