Monday, April 06, 2009

lamb and crab

aku sedang mengalami sindrom kekenyangan makan. makan apa?
hmm.... makan nasi beriani.
boss belanja sebab just now our customer came to our office for some discussion. kedai depan ofis....dekat je. ever heard of 'KWALI'? nasi ayam penyet pun ada tapi tak pernah try lagi..
they serve yummy nasi beriani... lamb shank recommended.
beriani ayam kari pun sedap. kepala ku pening2 sikit dah ni...

gambar sekadar hiasan

ni pulak lebih kurang gambar sweet sour crab yang ku masak malam tadi. i masak je tapi tak makan. kalau ketam telur masin kat Pending Seafood, I makan... he he he


citer makan je ni....?

5 comments:

Hamidah Mohamad said...

Ketam my no.1 favorite esp.masak cili kering,setiap minggu mesti pekena kat restaurant seafood kalau tidak, tak sah hidup wei hehe..

Ms Tikot's said...

Nyaman ketam ya eh...

One Other ... said...

jom makan ketam telur masin lagi!!!

u havent tried the nasi ayam penyet? mun sambalnya nyam, nyam la jadinya juak

CoKeLaT-RaWkZ said...

Ohh Kwali Kitchen ka?

u working at TAbuan Laru's area la tok hahahha...

mama belian n cengal said...

kak midah,
ketam is my cengal favorite food too... she always pesan her daddy to buy..

ms tikot,
nyam nyam nyam...

one other,
can... kelak arrange agik!

miss coki,
yes ma'am... dekat je
dulu simpang 3, now dah moved

There was an error in this gadget