Thursday, April 16, 2009

pose-pose big momma

heran my colleague... apa kes big momma tu terklik sana terklik sini ngan cameranya... he he he sukahatiku ler....dia orang pun baca blog nie... saja nak merakam muka-muka ku yang berumur 39 tahun 11 bulan 29 hari. nanti 10 tahun akan datang boleh bandingkan...:)

tak rasa umur dah meningkat. rasa baru nak mencecah umur 30 je... he he he. hatiku masih muda... tak rasa tua lagi. emmm itu yang penting kan? macam-macam pose ku buat. pose 'ngobek' pun ada tapi jaik gilaks rupa ... ni dia pose 'rasa diri cute lah tu' ngan pose 'terkezut'!

kita memang tak fotogenik......tapi saja nak posing-posing.... ha ha ha
tak de celebration besar. kita buat senyap-senyap je dalam kelambu...

1 comment:

One Other ... said...

Mama........... dalam kelambu boleh senyap meh? i dont stink so!

wahahahahah! anyway, HAPPY BESDAY!!! Yes, im the first to wish you in here! Kita makan ketam lagi nak?

National Geographic POD