Tuesday, May 26, 2009

singkong dan keju

ada orang tok, ninggal komen macam tok:

bianca has left a new comment on your post "masih jelas......... akan jadi hit this year!!!!":

best kah lagu tok? dah sik ingat agi aku lagu tok..no komen..



Posted by bianca to the story of big momma, barry belian and cheryl cengal at 1:12 PM


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sikda idea nak ngupdate blog hari tok, tapi tang ada nerima komen org seperti di atas. yes, u boleh komen apa-apa pun. tapi ari tok kamek kenjar juak nak mengomen apa nok dikomen nya di atas ya... kmk rasa org tok kaum kerabat sidak nok kalah ya.... suka nak ngesak hati orang juak. dah kalah dah lah.. sukahatikuempun mun minatku lebih kepada hafiz.. menar sik?

oh bianca..... jom nyanyi Aku Anak Singkong

Parfum mu dari Paris
Sepatu mu dari Italy
Kau bilang demi gengsi
Semua serba luar negeri

Manakah mungkin mengikuti caramu
Yang penuh hura-hura

Aku suka jaipong kau suka disko
Oh oh oh oh
Aku suka singkong kau suka keju
Oh oh oh oh

ha ha ha ha.....

orang yang suka pada sesuatu, tidak akan melupakan apa yang disukainya
orang yang tidak suka kepada sesuatu, akan cuba mengajak orang lain membencinya jua

lain padang lain belalang
lain orang lain lah jiwang

ada paham? kenj

6 comments:

Ms Tikot said...

Singkong sedap dimakan dengan ikan masin. Hehehe

One Other ... said...

what is singkong?

oon said...

nanggg kenjjjj sekalss org itewww

Hamidah Mohamad said...

Haha..Momma sabar-sabar..I pun harap lagu Hafiz akan jadi hit..

Prince Of Metroxylon said...

Momma... Sapa ka orang itu??? Nang xda taste langsung nya ya... Buta music... Emo katanya... Hehe..

Never mind, biarla kita jak yang berapi2 nyupport Hafiz... daa

Bena kata Oon, Kenjj Sekalls org itu... Hiks

Willie said...

Lagu tok ku dengar masa ku kecik dulok.

There was an error in this gadget