Tuesday, July 07, 2009

melantak je ....

last friday, i had fish head curry with my colleagues and ex-colleagues
kedai nama Ravie's, behind KFC, kat Premier 101, Jalan Stampin
the curry sedap, boleh tahan... banyak campuran sayur-sayurannya
kacang bendi, terung..... tak pedas sangat lah
sekilo kepala ikan is RM28, dpt makan 4-6 persons
free flow of teh tarik ngan air kosong
nasinya makan atas daun pisang, with 4 types of vege - RM5
tak lupa papadom


gambar cilok dari internet

come saturday, hubby n me got invited by his fren to join the family for a steamboat dinner.
kat BDC. i tak enjoy makan steamboat. u kena masak sendiri, buat sup sendiri, pastu grill or bbq sendiri. bagus makan kat rumah kan?
but orang invite, kita enjoy je le...
punye lah ramai orang yang makan kat situ
ekonomi up ke down ke, org kena makan juga..:)

monday pula, yesterday.... geng2 ofis ajak buffet kat Hilton Kuching.
Hilton 21st anniversary, so the charge was RM21++.
yang hantar list nama for booking was at first 20
showed up 13 jer.... i pun nyaris tak nak join dah
tapi makan tahap gaban yesterday....
sampai ke malam kekenyangannya
skip dinner, ok lah tu
tak ambik gambar sebab menghayati makanan..he he he:)

dah setengah tahun dah. belum juak start menyelimkan diri.

5 comments:

AmirFX said...

Haha... Best juak mun dpt melantak kedak ya sekali-sekala. Kmk bok kak melantak nasik lemak juak tiap pagi.. Sik lamak besar balit kmk tuk..

Ivy Metaga said...

besttt..makan2, tgk gambar makan ya terliur jap hahahah

CoKeLaT-RaWkZ said...

Huuuuuhh kmk tok mama, dah 10 thn masih juak blum kurus2.. ney nda rezeki murah ajak diembak urang makan hahahahah...

Audio said...

Haihhh duhal ada Ravi di Kch duhal??? wahhh sedap!..mok ngetes lak eh XD

Big Momma said...

amirfx,
marilah kita sesama membesar ha ha ha....

ivy,
memang sedap... do try!

coki,
sama lah kita tok.. rezeki makan jak melobo2..

audio,
dun think it refers to the same Ravi...:(

There was an error in this gadget