Thursday, July 09, 2009

milik siapakah gadis ini

semasa membuat penyelongkaran laci kat rumah
ditemui sekeping gambar ini
siapakah gerangan si dia?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
gambar diambil tahun 1996, 13 tahun yang lalu
gambar diambil bawah tangga Bangunan Sultan Iskandar
RM8 untuk 8 keping
gambar untuk buat passport
kad dah tak validlah, konon buat part time jual barangan nutrimetics... he he he, masa ni masih kerja kat imigresen,
tahun tu jugak transfer ke shah alam

berat hanya 7 kampit beras (70kg lah tu)!!!!
kalau nak balik mukaku macam tu...... aduhai! kena hilang 25 kg!!!! sapa nak lemak2 ku ini? kasi free! ahmoi chantek mahu kah?
kena lupakan mee jawa, nasi beriani, mee sapi.... tidak!!!!

(nota kaki: adalah idea audio ngimpose tok...)



.

8 comments:

Ms Tikot said...

Aih... kenak mcm muka org Indon nak carik keja nak rupa ya. Ampun...ampun... guro jak. hehehe..

AmirFX said...

Jega2 ktk big momma... Gmbr ya nang cun lah pakei superimpose.. Kelak nyuruh audio ngimpose kakya titlenya Model Dahulu Kala... haha...

Big Momma said...

tikot,
auk eh... kedak muka 'sutinah' nak apply jadi amah...ha ha ha ha.... kedong!

Big Momma said...

amir,
ya lah ku molah nota kaki... he he he

[h]einsen said...

penjenayah yang dikehendaki..

heheh..guro jak..

Ivy Metaga said...

uihhh..serius jak muka hehe

Bb Hussain said...

waa..muda jelita la time ni..heheheh

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

There was an error in this gadget