Monday, July 27, 2009

tak heboh, pertemuan dan kehilangan

aku tak heboh nak pergi jom heboh
cuaca panas terik
bayangkan juga kesesakan pengunjung
bayangkan juga nak parking keta
buat bende lain jelah!!

big momma telah bersua muka dengan miss coki kita!!
buat pertama kalinya
kat mana? kat kawasan mesin atm, maybank
of all the places nak jumpakan?
baru pertama kali jumpa macam dah bertahun kenal
biasalah, org saiz badan macam kita org ni memang jenis peramah kan kan kan? ha ha ha!!!
kali kedua jumpa kat Wisma Saberkas!
LUPA AMBIL GAMBAR!!! apa da....

yasmin ahmad telah meninggalkan kita
we will miss her
sepet, gubra, mukhsin.... muallaf ngan talentime je belum tengok
especially masa nak raya, mesti tunggu iklan petronas!
sempatkah yasmin buat satu untuk tahun ini?
may her soul rest in peace....

4 comments:

Ivy Metaga said...

yup mmg akan rindu semua iklan2 petronas yg dihasilkan oleh beliau...sedihkan...=(

AmirFX said...

sedih juak lah.. sebab bakat cemya jrg mok jumpa... Semoga rohnya berada d samping org2 yg beriman.. Amin...

CoKeLaT-RaWkZ said...

Momma,
I'm glad to meet u walaupun 2 situasi yang sangat mencemaskan dan tergesa gesa ahahhaha....

dukunlintah plk said...

yg pergi akan dirindui.. tapi yg di eran klk ialah dah pergi baruk dihargai dan diberi pelbagai anugerah.. masa idup sikmok diberik.. may she RIP

National Geographic POD