Wednesday, September 16, 2009

perutku semun...

sik nyaman rasa perutku pagi tok.... semun kali ndak?
sik da citer juak mauk diupdate. cuma nak madah, marek ku stuck di jam kat area tabuan jaya dekat nak sejam.. maka keluar dari Pustaka (ada meeting sia) kul 4.30pm, sampei ofis kul 5.45pm. terpaksa balit ofis kerna nak merefer ngan boss tentang hal urgent... kul 6.45 baru jam clear...

share jenaka pak pandir lok...

Pak Pandir mahu pastikan segala kerjanya dilakukan dengan baik. Jadi setelah membuat fotokopi untuk dokumen-dokumen itu, dia selalu membandingkan salinan itu dengan salinan yang asal. Takut kalau-kalau terdapat salah ejaan...

==============================================================

Pengurus : Pak Pandir, jika terdapat kecemasan, awak dail 911. Jangan lupa lagi.
Pak Pandir : Saya tak lupa Tuan. Masalahnya, saya tak nampak angka 11 di talipon ini..

==============================================================

Kerani : Tuan, ini faks dari Pak Pandir..
Pengurus : Macam mana awak tahu? Tak ada nama dia pun
Kerani : Di faks ini ada setem.....

7 comments:

Uncle Seven said...

perut semun..nang sama level ngan roti lempung ngan mercun lah perut u tok hahahahaha

madey9600 said...

dah perut semun sempat juak molah lawak pak pandir....

JT said...

heheheheh pandey pak pandir ya... mena juak takut salah ejaan nak? ne tauk potokopi mesin ya atang sot... pandey sik kluar ink ndah.. heheheh

raya atang umah ow...

KHaiRuL aNTaSHa said...

semun indah perut ktk tok..heheh..emosi mek semun aihhh..

Coffee Girl... said...

er apa itu semun? banyak angin? banyak air? banyak menatang makanan sik habis digest? aaarr! kesian Pak Pandir jadi lawak sementara... pahal Kak Lu tek?

Willie said...

Hahahaha

Kesian pak pandir. Cuba tukar nama nya jadi pak pandey kan bagus.

Rudy said...

perut semun, dapatkan minyak angin..segera melegakan..ehehe..

There was an error in this gadget