Tuesday, September 01, 2009

dah september dah....

how was ur weekend my dear frens? what did u do? did u go anywhere?
for me it was a normal weekend. lepak kat rumah je... bulak!
sunday pergi kebun, bbq sikit2. bawa barry n cengal mandi kat sungai.
wah barry dah pandai swimming dah... dia dah enjoy dah swimming. si cengal pulak, masih dalam proses trial n error... masih cuba nak 'float'kan diri.
mummynya pula, jadi badak berendam je lah....

sempat juga menziarah 2 bazar ramadhan 2 hari berturut-turut.

saturday, singgah sekejap kat bazar batu 7. sempit eh... i buat satu raun pun tak habis.... ramai muka 'shah rukh khan' jual nasi beriani kat situ... he he he

monday pulak, pergi bazar stutong.... nie okay sikit. bersih dan kemas susunan meja2 penjual makanan. apa yang best kat sini? emm.... mini martabak daging/ayam, RM2 sekeping... rekomended. apa lagi.... aha! cucur udang, RM1 untuk 3pcs. RM2 untuk 7 pcs. sedap n nyaman eh!!! besar2 cucur ya and udang nya sik nampak, tapi rasa udang nya.... meletops! cubalah!

next bazar to redah..... satok n batu 8! jom....

chop...chop.... muka oon dah keluar di salam perantauan, utusan. ada sorang gik..... willie di eastern time, 31st Aug 2009!!! tahniah ! tahniah! ya baruk......

mstikot ngajak sungkei sama this weekend, aku yang tak puasa bolehkah join sama? ... hi hi hi.... miss coki pun tentu nak join jugaks kan kan? jom le....

4 comments:

Ms Tikot said...

Oi!!! org x posa gik dah g bazar ramadan. Kmk tok yg posa lom gik gi sia. Join jklah hari Sabtu tok klk. Chk next entry.

Faizal n Fashitah said...

Wahhh rindok ati dapat piknik. Mun bukan hari posa tek, mok mek piknik hehe. Aaa join jak sunkei..kita sunkei rami2 hoh ehek XD

khairul onggon said...

mama.. best da jak dpt ngerayo rah pasar ramadhan hehehe.. Byk beli? hehehe...

lily lotus said...

selamat berbulan baru :D

National Geographic POD