Monday, November 23, 2009

mana barry?


barry merantau jauh... first time traveling sendirian tanpa mummy n daddy.... well, he is representing his school/Sarawak for Kem Penggalakan Sains & Teknologi Sekolah Rendah Peringkat Kebangsaan 2009. 5 girls and 5 boys representing Sarawak. 10 from each state.

Kem ini diadakan bertujuan untuk memberi kesedaran dan memupuk minat di kalangan murid-murid sekolah rendah terhadap bidang sains dan teknologi... ( nei tauk jadi first dayak astronaut kelak..)


Tarikh : 20 - 24 November 2009

Tempat : Glory Beach Resort, Port Dickson

he is having his good time there. agak marah jugak dia bila mummy nya asyik call now and then... he he he. biasalah emak..... sapa dah jadi emak tu tahu lah macam mana rasanya ditinggal anak.

frequently asked questions:
dah makan sayang?
lauk apa?
tidur pukul berapa?
baju kotor dah asingkan?
ada beli apa-apa dah? souvenir? key chain?
what were ur activities ?
ada tunggang ostrich? (visit to ostrich farm, one of their agenda)
dah mandi? dah breakfast?

daddynya pulak pergi mukah... bagi ceramah hal harta intelek

so, big momma n cengal tinggal berdua je malam nie.

5 comments:

Ms Tikot said...

Syoklah nya gi sinun...

Ivy Metaga said...

hehehe..dah beli key chain..soalan yg sgt comel dari mumy dgn anak hehehe

Felicia F. Ramzi said...

benar ya oh, lum merasa gik camney asa kenak tinggal anak sebab anak pun kmk lum ada..

eh bok riya kmk surf Glory Beach Resort..tengok dari gambar mcm best..and kmk org plan nak ke sia dalam beberapa hari jak gik..:)

lily lotus said...

haha..jauhnya dia pergi..takpe bagi dia rasa camne

Cath J said...

Hehehhe... kalau me memang tak tidur malam lah teringat2 anak yg jauh.. sekolah rendah pula tu... auchhhh...

^_^

1st time visiting... ^_^

There was an error in this gadget