Tuesday, November 03, 2009

port baruku....

ni lah rupa port baruku. masih kosong. drawer tak da lagi. cabinet pu tak da lagi. telefon pun belum ada. barang2 masih kat tempat lama. lom angkut lagi. alasan nak balik or jenguk port lama lah tu... sunyi. tak macam tempat lama.
tapi lihatlah belakang ku. luas seluasnya. boleh arrange kelas yoga, aerobik, taici, belle dancing... he he he. ku boleh main bowling, bowling padang pun boleh. jangan jeles...
cun-cun pula this week dah start parking berkupon kat ofis ni.... cis. dah lah monthly coupon parking punya quota habis. so this morning, suruh bapaku hantar tempat kerja...ha ha ha. rasa macam ngantar pergi sekolah jak..

november..... bos baru, seksyen baru... teman makan baru.. nasib baru ada kah?

8 comments:

Ms Tikot said...

Hohoho.... byk jin bertendang kat opis ktk ya klk. Berani ktk...

Faizal n Fashitah said...

Yahhhh!!...ney agik staff lam opis kitak ka? luas daaa jak ekekeek...

lvynana said...

parking berkupon, sengsara eh.

Coffee Girl... said...

eee... macam port aku jugak!

samalah kita Mama... kawan baru je sekarang

lily lotus said...

luasnya port baru u...

Big Momma said...

tikot,
dah ku vacuum semua jin ya... ha ha ha

F&F,
ada sidak ya...depan kamek and wing sebelah. it happen that my area tok tek kosong..

vina,
yup...sengsara. ptg tok dah menimbun kerta merah atas wind screen keta ku..

coffee girl,
ada pierce, shimon sitok... he he he. sidak ASU dibah. most of the time meeting di luar and terperuk di corner tok jak aku..

lily,
memang luas... ha ha ha

dukunlintah plk said...

saying hi! :).. lamak dah x nyengok virtual port ktk tok

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

National Geographic POD