Thursday, February 18, 2010

turbo laju giler macam speedy gonzales

i will follow u
and have been always following u
since 2000, and now is 2010
(ada recognition ke untuk loyal customer? kalau ada kan best!)
both postpaid and prepaid
not only me, my barry and cengal too
my brader and my sisters also

kira free advertisement to DIGI ler nie.... he he he.......

kini dah ada Turbo 3G. laju wei macam speedy gonzales!
Under the Turbo 3G banner, DiGi is offering customers the Internet Unlimited Max 5 service for its prepaid customers. The service offers unlimited Internet acccess on the phone for only RM5 per day. Its postpaid customers pulak, ada unlimited Internet access for RM58 jer.

yesterday baru testing the services. puas hatiku. lama dah iklan tu bergantung, tapi baru tergerak hati nak cuba try testing 123 jer....

kini nak cuba connect ke laptop.....

4 comments:

Uncle Seven said...

best kah makei digi BB tok

☯❤Icey Jade❤☯ said...

duhal... hi ktk... duhal ktk big momma slalu cita khaisha ngn kmk... bok nemu blog ktk... eheheeee... mek fllow u k... yerrrrr... mek da lmk bpatah arang ngn digi... apa sejak no kmk mala ada s** call mlm2... report2 xjuak ada tindakan... terminate terus... huhuuu... p mek ada juak no dg baru... yerrrrr... return back...

Faizal n Fashitah said...

Woww...murah ya..unlimited for just RM5 per day.. bes ehh. Tapi sayang sama sekali.. rah sitok sikda Digi :(

Willie a.k.a Reptoz said...

Haha...kita tunggu bila dah banyak subscribers kelak. Gik kah turbo atau tekurak?

National Geographic POD