Monday, March 08, 2010

raja lawak

some of u may watch this program, some of you may not
i watch it occasionally. so, last nite was the final.
nothing else interesting to watch...so tengoklah ngan Barry.

semua finalis tu tak cukup lawak lah!
the Raja Lawak title shud goes to both Johan and Zizan je... they were much better than the finalists. entahlah.... tak ada ooomph. tak mencapai standard SIRIM... he he he

nak jadi pelawak pun kena ada IQ. lawak pun bukan jadi lawak bodoh.
best kalau lawak yang menyentap jiwa dan yang dapat trigger ur pemikiran
but u wont find this in Malaysian's pelawak lah...
ada, tapi a few jer.

still, i love 'Everybody Loves Raymond, Whose line is it anyway?, My wife and kids, and Nujum Pak Belalang!'

5 comments:

yatie said...

i mmg tak tgk....the final. tgk sekali imbas and u rite byk lawak bodoh mcm dah bodohkan diri sendiri pun ada

i prefer p ramlee punya joke...

Hamidah Mohamad said...

I never watch Raja Lawak even if I have nothing else to watch..sorry to say.Yeay, I love ' Everybody Loves Raymond ' too and remember that freaking character Frank Barone often shouted ' Holy Crap !' hahaha..

Coffee Girl said...

tu Raja Lawak Bodoh. not standup comedy. i dont understand at all. why do we even have it? nothing so funny abt them or what they say? cikgu BM aku dulu masa Form 6 dulu lagi lawak, whatever he said was always funny.

Faizal n Fashitah said...

Raja lawak dah smakin sik lawak hoh. Pelawak Msia tok blom ada yang bena2 x-factor mama hoh..

Ivy Metaga said...

ada kmk tengok final ya....raja lawak musim yg tok kmk tgk dari awal sampai final...musim2 yang sebelum tok sik pernah tgk...ada persembahan yg bagus ada yang sik..

There was an error in this gadget