Wednesday, May 26, 2010

pelangi atas pagar

merah jambu ada,
biru muda ada,
hitam ada,
light and dark purple pun ada,
skin color pun ada,
light brown and dark brown pun ada,

saiz range M - XL ada,

3 for RM10? 3 for RM19.90? i also dont know

sidak tok nang makei sloar bip ajakkah?
banyak na juak?
tok stok seminggu ke apa?


awal ku cakap, nie bukan dekat rumah kita or rumah mak kita
gambar dari BF kawan adikku.. he he he
suka-suka nak share photo 'panas' ini aja bah........
jiran sebelah memang bengang tengok benda nie bersidai kat atas pagar

9 comments:

Coffee Girl said...

Semua makei comfy cotton panties jak kah? Bulak na sikda thong eh... bulak... yang thong ya pakei sidai level 1 nak, sak makin ditanga. hahaa

Ms Tikot said...

Astaga....

kal jis (im not carl zeiss) said...

Ya baruknya.. kedak pasar malam jak kekeke.. Supan nangga eh hehehe...

Beautiful Stranger said...

sik seksi alu jak panties..yer...hehe

lvynana said...

ee..mun jiran mek gia, nang simen mek terus pagar ya, sak sikda tempat sidak bergantung..haha

AmirFX said...

Yohhhh... Kupu2 kedak tok lah merosak pemandangan.... haha...

dukunlintahplk said...

wahahahahaha.. nyaman ku tetak.. alu teringat zmn asrama dolok.. sain otogerap rah panties begantong ahahaha :p

Uncle Seven said...

Yohhhhhhh.....spender....

lily lotus said...

haiyaaa..malunya :D

There was an error in this gadget