Thursday, February 17, 2011

lubang



wuiiihhhhh.......... lamanya menghilang! i'm around tapi busy yang tak busy pun buat macam busy je. banyak kerja wei... tapi sempat juga blog reading sana sini.

apa title lubang? well, lubang bukan sebarang lubang tapi lubang kat jalan. kalau nasib tak bagus, terkena lah tayar keta anda masuk lubang hasil buatan manusia jahanam.


something macam rupa gambar googled kat atas ni lah. depan ofis kita. ni mesti kerja manusia pemalas mati leput! angkat besi penutup lubang tu dan jual. tapi fikir balik, mana ada dia pemalas? rajin tue bah... berat besi tu kena cungkil, lepas tu kena angkat lagi untuk dijual. berapa sekilo tak taulah? maybe cukup untuk dia beli ganja ke, ekstasi pill ke supply untuk seminggu!

sebulan yang lalu, dah ditebat lubang tu. dah digantikan penutup yang baru...
dua tiga hari yang lalu terkejut ku tengok lubang itu muncul kembali!
so this morning, pihak MBKS dah menampal lubang tu dan buat lubang baru yang ditutup kemas dengan penutup baru. kita tengok berapa lama ianya tahan.

gali lubang tutup lubang......



7 comments:

Faizal n Fashitah said...

Hahaha..MBKS patut welding kan terus penutup ya.. mun sik, KOMPOM ilang lagik lak ekekeek..

Ms Tikot said...

Hehehe... igt lubang apa tek. Kekeke..

lily lotus said...

bahayalah..aishhh itu jer lah kerjanya. gali lobang totop lobang..hehe

Globalized Dayung said...

Kenak sik cover aja pakai simen yg dapad dibuka tutup nun....abis duit rakyat pakai merik ganja ngan pencuri tok....

AmirFX said...

Patut sidak seal lubang ya ngan besi simen jak... Lagik berat mun nak diangkut.. haha..

Coffee Girl said...

*Echo Ms Tikot*

Hehehe... igt lubang apa tek. Kekeke..

Cyril Dason said...

hahah... gali lubang tutup lubang.. nasib now its not as bad as before.

There was an error in this gadget