Wednesday, May 04, 2011

u say no, i kill u

masih panas dalam news...
apa punya boipren lah si mamat tua nie
si gadis kekasih hatinya baru berumur 23 tahun, separuh umurnya
went to meet him that nite, nak putuskan hubungan yang terjalin 6 tahun
si mamat tua stabbed his gelfren to death
kalau manas pun, tak boleh terima kenyataan
takkan sampai berbunuh bang oi!
heran... tak kan tak da pertimbangan diri time tu
dah berumur tue patutnya makin mature fikiran
entah hantu apa yang merasuknya?

cinta itu buta?
buta kerana cinta?

atau motifnya, kalau aku tak dapat kau, jangan harap orang lain pula dapat kau ... rasanya lah

but i tell u
having a partner much older than u need a lot of patience
sapa kata orang laki tak pandai merajuk
hmmmm...... yang tua sikit tue lah yang kuat merajuk
bila merajuk berhari-hari pulak tu...........
tak kuasa momma nak pujuk, tak pandai
biarlah dia layan merajuk dier tu
kalau budak-budak yang merajuk, senanglah pujuk belikan ice cream ke, colour pencils ke, buku cerita ke....hehehe
nanti pandai lah dia minta susu eh nenen eh mencarut lah pulak

i nak nyanyi lagu spider - TAK relaku pujuk

3 comments:

Yatie said...

giler kan suka suki je bunuh org

Ms Tikot said...

Hehehehe....sabo ajak lah.

Uncle Seven said...

Ya lah...kesian i nengar citer tok

There was an error in this gadget