Friday, July 08, 2011

hot spring




beautiful scenery............. light green, dark green, green here green there! road along jalan borneo height... on the way to Borneo Highland Resort. but we were not going there.

sunday. so, banyak lah kereta pengunjung. not only locals, but also west malaysian, china mali, olang putih and olang hitam pun ada. where is this?


there u are! Annah Rais Hot Spring! my first time too. from kuching town, it would take u about 45 minutes to reach this place. along the way u will enjoy the journey, especially the scenery... auk, sik bulak!

ada entrance fee ler.... dewasa, RM5 and student RM3. murah je. some fund is needed to maintain the place. when i was there, it was very clean. no rubbish scattered around. clean toilet and resting place... so worth the money.

the walk leading to the spring.... hot spring. well maintained. bersih.

see..... how beautiful the place is! clear water! batu kat bawah nie tempat ramai orang berendam. dier macam pool lah sikit. kalau u tengok kat dalam air kat pool batu nie, ada macam buih-buih keluar. tu lah hot springnya...

gambar atas nie luar dari pool tue but still ada hot springnya kat nenek tu duduk. dia rendam kaki je.. ada orang cakap ada kebaikan u berendam kat hot spring nie... i tak tahu, tapi ramai pompuan yang dah berumur duduk berendam lama-lama. but there's one guy yang duduk berendam lama, his silver bracelet bertukar kaler jadi keemasan... hmmmm... ada chemical reaction kot?

barry tenung ikan or cari mermaid?

duyung or dugong sesat ???

barry berendam kat pool batu tu... airnya agak panas. amoi dari china mali duduk sebelah barry. berendam pakai swimming suit. so, boleh cuci mata juga...hahahah


kaki barry, yours truly and cengal

i pun cuci mata..... mat saleh hensem bersidai atas batu... lawa body ye.... dia pun pandai jaga kesusilaan, tak pakai spentot je.

dont worry..... after berendam, boleh shower-shower kat luar. anyway, bilik mandi pun ada disediakan.


ole-ole dari hot spring..... batu kerikil, cengal nak main batu 'seremban'.

balik dari sini, we went to our kebun. tak jauh, drive down about 10 minutes. barry n cengal sambung mandi lagi!


3 comments:

AmirFX said...

Wahhh.. Kak Tia, kmk lom pernah gik g sia...

Uncle Lee said...

Hi Tia, beautiful pics! Well taken, and pics always good when there's humour to make it interesting.
I love your stylish humour, *wink*.
Nothing like exercising the eyes....or improving the blood circulation.

My doctor recently after exploring me on my annual medical check up complimented my blood pressure very good.
I told him I look at women, ha ha.
He told me to carry on....improves the blood circulation....good doctor that!
You have fun, Tia, I love this place.
Lee.

Coffee Girl said...

yarabi... body orput ya! fooh...

There was an error in this gadget