Tuesday, July 19, 2011

kasi gegar....


last saturday, dimurahkan rezeki, 5 keping tiket VIP landing kat depan mata. apa lagi, contact my sis, ajak dia dan anak-anak join sekali. barry tak nak ikut.

buntingnya....


ameer ikut aksi aizat
alamak.... posisi dah betul, tangan ya salah...hehehe



budak kecik 3 orang first time gi konsert macam nie.....
excited giler!

they really enjoyed the show...


we went in at about 7pm. masih lengang time nie.
crew member lebih ramai dari penonton
lama-kelamaan, berduyun-duyun orang ramai masuk!
not bad lah sambutannya..


amir AF9, orang kuching....
artis pertama di bawah naungan kasi gegar entertainment.

hey..... he can really sing that nite.
tak da macam persembahan masa konsert AF

impressive ....
aizat....................... very the slim!
i like him.
dia really merendah diri.
it was shown thru his style of performance.

konsertnya menghiburkan....
tak sempat tunggu dia habis coz si cengal dah nak balik

we terlepas lagu sg lui - i was told by my sis that Jerry Kamit main sape masa dia buat persembahan lagu sg lui..... sayangnya i missed that

altimet and DJ Faz were there to entertain as well.....
pembukaan konsert was done by band rock iban - masterpiece
the crowd was very supportive, sang along (i juga...hehehe)
kalau tak bawa anak for sure i join the crowd yang depan pentas
hehehehe
............ mama pun nak rock juga!

1 comment:

AmirFX said...

Best ehh.. KMk lamak dah sik pergi konsert kedak ya..

There was an error in this gadget