Monday, January 16, 2012

terbaek dari ladang


I admit memang agak slow nak update blog sekarang nie.
Ni nak update lah nie.... nak cakap yang for the past few weekends, i buat kerja part time.

kerja apa tu? ngajar tuition lagi ke?


no lah.  kita jadi pembuat TEMPOYAK!!! ha ha ha
peti ais mama dah penuh ngan container isi tempoyak, peti ais kat kebun pun sama

cukup bekalan 2 tahun... :)
tak caya? nantilah kita upload gambar...


isi durian yang terbaek.  terbaek dari ladang sendiri.
durian yang buruk atau yang half-half bagus tolak tepi.

kalau berminat tue, calling-calling je ye...



5 comments:

saya tak tipu.... said...

iam no 1 fan of tempoyak...all the best ya - nak order u jauh sgt!!

Hamidah Mohamad said...

Hi Sen !..dah jadi tauke tempoyak kah ? brapa satu balang ? hehe..

Uncle Lee said...

Hello Tia, how you doin'? Nasib baik your blog tada hiccups.
Mine and many others got the comment box change colours or the font mini size.
I think the Blog got to mandi ayer bunga, ha ha.
Have a nice day.
Lee.

Tia said...

stt,
ye ke? nanti i emailkan bau nyer je...:)

kak midah,
untuk makan kedirik jak kak. mun kitak dekat sitok dah mek hantar satu balang....

uncle lee,
so far so good... ur blog kasi sapu2 bunga pun ok bah....

Coffee Girl said...

Boleh la makan tempoyak free tok mama... bila tek?

There was an error in this gadget