Tuesday, March 06, 2012

TURUN PANGKAT



I was so terkejut bila pangkat I turun from exclusive member to just ordinary member (non exclusive).
Member apa tu? Member to Nuffnang ler.... from gliterrati to ordinary member..
Patutlah tak da buffered earning for the past one - two weeks
Patutlah earning ciput je... (ek eleh blog 2 minggu tak berupdate)

Investigate punya investigate...
few weeks ago I signed up to Google Adsense and activate
tu sebabnya kot?
Now dah deactivate and tunggu je lah back to jadi exclusive member lagi

Jadi exclusive member actually banyak dia punya benefit
Ada invitation to attend Nuffnang punya function, movie screening, lunch dates or any event they are in collaboration with
Tapi kat KL ler....
Kita kat Kuching nahi he..

Hopefully Nuffnang will hold some events here in Bumi Kenyalang!!!

Jadi exclusive member juga you will get the chance to do the advertorial write ups.  And payment will range from hundreds to thousands... tapi trafiic kena lah tinggi beb.  Blog nie? Nan ado..
Adalah some blog, content nya biasa-biasa je, tapi visitornya alahai.... dapat juga buat advertorial
Tak dinafikan ada blog yang memang hebat vavavoom.. ribu-raban hasil dari advertorial.
We are talking about belasan n puluhan ribu ...

Anyway.... let's do it.  Blog with fun.  If got extra ka'ching2... nice.. :)


7 comments:

Jacqueline Cheong said...

aku pun member gliterrati juak kenak sik ada earning beribu ribu lemon?

Tia said...

lambat citer kita tok mun setakat visitor cuma 20-40 orang sehari. yang dapat beribu lemon ya sidak ada nanam pokok lemon... eh... sidak empun visitor ratusan and ribu raban...

AmirFX said...

Kmk member kat E-mart matang sia.. haha.. Kaching2 juak kmk bila ujung bulan berbelanja kat sia...

Tia said...

Amir,
Yarabi lamak ku sik ngabas emart.... Ha ha ha. Kifak sik berkedei siakah?

Coffee Girl said...

kamek siboh jak, merajuk dah ngan nuffnang. dari dolok sampai kinek tok, gik juak RM0.22. malaaaaaaas ku nak madah. camne nak ngira kah, boleh tahan juak trepik ku, sik juak gerak2. i don care, i putus hubungan. bagus ku geng dgn Enrich jak kinek tok, mudah2an dpt free tiket ke London. wohooo!!

Tia said...

ngang,

kau sik boh...
ur articles dah masuk newspaper dah cukup yang oooiiii... :)

boleh beli tiket belon apa?..hehe

saya tak tipu.... said...

me!!langsung xde pangkat!

There was an error in this gadget