Tuesday, March 12, 2013

The three stooges and the beach


Barry celebrated his 15th birthday on the 2nd Mar, Saturday.
It so happened that my colleagues had organised a mini gathering amongst us at Damai Beach Resort that Saturday too.  So apalagi... I invited my adik to join us tapi tak dapat.
Then offer kat Barry, suruh dia ajak kawan-kawannya.
Ni lah muka his close friends also his classmates, Joseph and Shaun.

Malulah konon.  The three of them have the same interest.  Music.  Barry and Joseph are into guitar while Shaun is playing drum.  Once in a while they will go for jamming together.  Cengal namakan dia orang bertiga ni, The Three Stooges....
For this trip dia orang siap bawa guitar and amplifier konon nak jamming kat bilik.  Tak da makne nya.  Merayau kat beach je lebih.  Siap pergi lounge main pool lagi.

The photos were taken during our journey to the resort.  Cengal duduk kat depan sebelah I.  Malu-malu kucing pulak Cengal dengan 2 orang bujang kawan abangnya kat belakang.  We berangkat at around 12.30pm, singgah makan, isi minyak, beli jajan.... pukul 2.40pm baru sampai.

The weather was great that afternoon.  We shared the room with 2 king beds.  Me and Cengal satu bed, and budak tiga orang ni satu bed.






















Sedapnya duduk kat tepi pantai..... desiran ombak melayukan mata... hembusan angin menyegarkan jiwa...hehehe.
I didnt know that Damai Central was nearby.  Ketinggalan zaman dah.  Damai Central is quite a happening place.  Ada food courts, restaurants, mini open auditorium dan kedai menjual souveniers.  That nite when we had our dinner there, the place was packed with visitors yang duduk kat hotel-hotel berdekatan or those from Kuching yang attending a few functions.

Si Cengal memang happy sebab dapat bermain di swimming pool.  Yang jadi mangsanya, I jadi mak dugong sebab tak tahu berenang, duduk tunggu macam badak berendam..

Ni lah list some of the activities that u can join apart from bermandi-manda di pantai ngan pool...
























That Sunday morning, hujan lebat.  Lepas heavy punya breakfast, balik bilik and sambung tidur.  Best nyer..
By eleven, cuaca dah ok, si Cengal minta teman masuk pool lagi....

This is Barry when he was about 1 year plus.. putih melepak and cute habis.  I love this photo very much.  Suka tengok muka kami dua kat situ, sayu and tenang je... hehehehe.  Puji sendiri.

Barry will sit for his PMR this year.  All the best to him.  I know he can achieve good result as he is smart... kalau dia belajar jangan cuba ganggu.  And dia pesan, dia ada time dia sendiri nak belajar, tak boleh fix sangat.. Ok le tu.  Mummy pun cam tu jugak dulu. 


Cengal......................... cewah, posing anak dara manis....




1 comment:

Ez Vina said...

Happy birthday to your boy, best anak2 dah besar.

There was an error in this gadget