Friday, August 02, 2013

Calendar Girl


Came across the photo at my mom's place.
Was still young and ehem ehem at that time.  Untouched yet.


Ada gaya tak jadi calendar girl ? Ha ha ha
Slim nyer aku dolok eh.... tapi masih menjaga kesopanan dan kesusilaan.  Masih berbaju masuk air terjun....hahahahaha

Kalendar versi selak-selak ke atas bila tukar bulan, ni tema air terjun kot.
Habis tahun, kertas kalendar digunakan untuk membungkus buku-buku teks! Itu zaman saya sekolah dulu.  Even masa kerja kalau orang bagi kalendar besar-besar bukan main syiok and eksyen lagi.  Sampai dua tiga mak saya tampal or gantung kat dinding rumah.  Ada yang gambar pemandangan, gambar kereta or rumah, gambar pompuan or lelaki.  Gambar binatang pun ada.  As the paper quality was very good, sayang nak buang.  So, dijadikan kertas lapik buku teks...

The photo was taken at Ranchan Waterfall in Serian.  I think this was 23 years ago.... I was working in the enforcement section of the Immigration Dept.  My colleagues and I were on our back to Kuching, from Tebedu or Lubok Antu.... cant remember.  We sent the illegal immigrants from Indonesia to the border for deportation.  There were a few illegal immigrants ladies, so a lady officer was needed to accompany them.

Long long time ago.... and here I am now.  Working in an IT company.
No uniform.  Totally different environment.  It is a choice I made.
But the experiences gained, meant a lot.

Happy weekend uolls!!



1 comment:

Coffee Girl said...

Apuh... rock it bebeh! rock it! Beach babe tok. hihi

There was an error in this gadget