Wednesday, June 25, 2014

Goo Goo Ga Ga at #RWMF2014



Ni muka ahli rombongan Cik Tia ke RWMF2014.  Kami berempat je.  Barry and Cengal tak dapat ikut coz ada extra class.  But, am intend to bring both of them plus their friends next year.  Kebetulan RWMF2015 will be held from 7-9 August 2015.  Cengal birthday falls on 8 Aug.


Sampai kat Damai Central kita bertemu dengan rombongan Cik Wee. Tertemu pulak dengan Dato CEO kita.  So tangkap gambar lah.  Kita orang bekerja dalam satu company tapi dari berlainan seksyen. 


I come from the CEO's Office buat project management for strategic account or customer. The rest of them come from the procurement, application support, technical support and corporate admin. Ada juga yang datang dari our Betong office. Masa macam ni lah we all berkumpul dan bergelak ketawa.  Kalau masa kerja semua serius, berkemungkinan tak berpeluang untuk bertemu langsung kecuali terlibat dalam projek yang sama.

Some of us, we know each other by name sahaja as we would have been communicating thru emails on project matters.  With this opportunity of gathering together, we shook hands and confirmed our faces with our names.... cool rite?  I can anticipate that should we worked together in a new project after this, we would have no problem in working together more efficiently with full commitment.  We have known each other better now.... :)


Tapi bila dah berkumpul, belang ke'naughty'an and taring ke'funny'an tersendiri semua keluar.  Tak segan untuk menyanyi dan menari sama-sama masa menonton konsert sambil duduk di padang berselimutkan langit. Time ni lah kenakalanku terserlah...hihihi.  To those yang dont know me that close, they would be surprise as muka gua serius giler time kerja.  Tegur pun tak berani.  Makanya aku adalah manusia paling lembut hati.... GENTLE GIANT kata bos pompuan ku dulu.  Sekarang GIANT dah lose weight sikit so tak berapa nak giant lagi... :)

I am the oldest among us.  But hakuna matata ( no worry), age is not a barrier to have fun.  Live your life,, forget your age.  I feel I am still in the 3 series.... woohooo...


Ada sorang tu, memang lembut bodynya bergoyang ikut rentak lagu dan irama muzik. Kalau tak goyang tak joget tak fun lah. We enjoyed ourselves to the max.  But be mindful.  We were ALCHOHOL FREE that nite.  So, our fun bukan di bawah pengaruh minuman beralkohol ye... kita orang minum mineral water berbotol-botol je as the weather was hot!


Kita orang memang 1Sarawak - Iban, Bidayuh, Cina, Melanau, India, yang mix pun ada.  Bila kita buat dance circle on the spot, other party goers pun join us.  MUSIC unites us.
Sekarang ni geng Cik Tia dan Cik Wee dah bergabung untuk projek seterusnya.  Inilah yang seronoknya. Dari tak kenal, kini dah cinta.  Cinta untuk bersukaria, berhibur dan berekreasi sama-sama.  Ada yang dah berfamili, majoritinya masih bujang trang tang.  No hal.  I respect u.  U respect me.  Kita jaga tatasusila.

Rombongan Cik Tia stayed overnight that Saturday.  We put up at the BB Bunkers which MsCyril had booked much earlier.  Thank you MsCyril who sponsored my bed....hehehe. We got 3 single beds at the price of RM110 per bed.  Expensive? To me no.  It was worth the price due to its location in Damai Central just next door to the Sarawak Cultural Village where the event was held.  Just a walking distance and very near to the beach.  Aku tak jejak kaki ke pantai pun. Sebelah is 7 Eleven store and right in front was where the Freedom Beach Party took place.

Gotta bear the loud music.... well, I preferred to relax at the TV room and watch movie.

Single bed..... very comfy
Mine and MsCyril's legs

Thanks for the company guys.... Looking forward for another round of madness and crazy time together.



3 comments:

ez vina said...

wah, mcm company gathering pulak, alang2 next polah jak staff family gathering di RWMF2015, biar office bayar ticket masuk .. haha

Anonymous said...

Ne cerita di thailen tak? Lom sambung gik
Cucu nenek kebayan

Winston St said...

Hi,

Good day. I came across your blog while I’m blog surfing and I found your wonderful blog. Are you interested to earn extra income? If yes, please reply to my email winston@exabytes.com

I am looking forward to hear from you. Thank you.

There was an error in this gadget