Tuesday, November 04, 2014

TiADA LaGi



Tiada lagi yang ku harapkan... 
Tiada lagi yang ku impikan...

 
Tiada lagi yang ku harapkan... 
Tiada lagi yang ku impikan... juga.

Akhirnya ke tewas dengan perjuangan mengekalkan ke'berat'an ku yang dah menurun dulu.  
Bukan satu perkara yang mudah ...ok.  Banyak dugaan yang dihadapi.
Kesendatan makin terasa.
Kesemputan nafas makin obvious.
Keseleraan makan jangan dikira.

Wake up! Wake up!
Bangkitlah! 

Perjuangkan ianya kembali...
Sayang blouse-blouse dan dress-dress yang dibeli masa terslim sikit dulu dah sempit.

Buat sementara waktu, terimalah aku SEADAnya... :)


7 comments:

aizamia3 said...

Moga berjaya..
saya pun sedang berusaha.. biar lambat tapi kesannya puas hati.. ;)

Anonymous said...

O ben

Coffee Girl said...

sik gi zumba agik tek kah ngeng?

AB said...

Jom zumba! :)

Abang Bear said...

perjuangan paling sukar di dunia... lagi lagi kat Malaysia nih...

yatty84 said...

Kak, kamek ada tips untuk buat kita cepat kenyang. Last time kamek suka makan, then bila majoh nasi especially beras wangi , selera akan btambah . My fren nyuruh makan brown rice atau beras dayak nak sik ada starch ya . Bila kamek beli and makan, ih sik nyaman. Then makan sekali jak. Sik btambah nasi. Dari sia lah kmk dpt control .

Tia said...

Aizamia3,
welcome and thanks for dropping by.
Sama2 lah kita berusaha...hehehe

Anonymous,
O ben? O ben!

Coffee Girl,
I dont feel like zumbaing at the moment...

AB,
kelak2 lah mun minat berzumba datang agik...:)

Abang Bear,
Sememangnya.... hahahaha

yatty84,
I sik milih beras... semua beras masuk...hahahaha. Now cuba skip dinner jak, try not taking heavy meal.... mun jak...hihihi

National Geographic POD