Wednesday, July 16, 2008

My words carry no weight...

I melarikan diri dari ofis pagi ni. Tulis kat noticeboard 'SICK!'. Biar boss ku fikir sendiri alasan tersebut. Member lain tanya apa hal? Tak nampak sakit pun! Well, I cakap ..sick in the head! Sekali sekala there's a limit to everything. Kepala memang dah nak pecah. Member punya customer tak dapat handle, pass kat I. My own customer dah tak terdaya nak manage. Kerja menimbun. Proposal itu, proposal ini nak siapkan. Alahai!
Bila buat diskusi dengan seksyen lain, my words carry no weight! Mereka unit head. Memang lah cakap or idea I tak dipandang. Nak boss I juga kat situ baru dia orang nak dengar. Sukahati kau lah labu....

So here I am. Somewhere. Not in the office.

1 comment:

One Other ... said...

Now u know how it is dear. Carry no weight indeed... better sometimes to keep quiet and let it flow, whatever it is. Hang on there ok.

There was an error in this gadget