Tuesday, August 05, 2008

My workstation

Ni lah meja kita dan kawasannya. Berselerak… so maknanya sibuk lah tu. Memang sentiasa sibuk.. he he he

Notebook company punya. Kalau bawa balik rumah, si Belian n Cengal akan main computer game kat situ. Calculator nak kira costing tu, costing ni. Berapa nak mark up.. Handsetnya basic aja. Asalkan dapat call, sms. I am a very practical person. Goblet or gelas tu…. Hmm, tak nak citer lah mana dapat. Sesapa yang biasa gi seminar or conference, tau-tau je lah..
Working files and folders. Newspaper yang tak da masa nak baca. Berita penting, menarik dan da bom je yang dijenguk. Lollipop tu si Cengal yang punya. Buat hiasan je..
Ni sebelah kiri kita. Lanyard tu collection semasa menghadiri seminar dan conference. Bunga duit tu baru beli last week. Konon-konon nak cari ‘luck’.

Ni pula sebelah kanan. Ada biskut, mug untuk nescafenya. Biskut tu kita panggil ‘ roti manok’ dlm bahasa iban. Manok is ayam dalam BM. Shape biskut tu memang macam ayam. Sedap tau!!! Especially kalau dicelup dalam kopi/nescafe/milo panas.

1 comment:

One Other ... said...

Hahahah! Ku tauk sine dpt goblet maut ya... ku tauk! ku tauk! I got one too!

There was an error in this gadget