Thursday, January 29, 2009

kuching banjir lagi...

hujan turun whole day yesterday....
malam tadi pun sama, sambung lagi this morning until now
still raining heavily
some part of kuching town dah dinaiki air lagi

parit kat depan rumah my mom dah full
last month pun tak full macam ni...

below is one part of the road kat MJC / Jln Batu Kawa,
naik air too this morning
kereta kancil tu dah stuck kat situ,
ada a few more cars stranded along that road...

adakah bilik operasi akan dibuka semula?

9 comments:

SUPER MAMA said...

bintulu is raining too today... hope not become worse.. pray for it! kesian dengan empunya rumah dan sewaktu dengannnya...

Audio said...

Yahhh!!.. start agik dah kch banjir adohh eh. Maka bok jak nak ilek2 sidak mangsa banjir reya.. haiyaa..

mat said...

dah mula lagik banjir kali kedua @ banjir gelombang ke-2

Willie said...

my kpg banjir laGi

Desmond said...

Bilik operasi sentiasa buka 24 jam. Should volunteer there next time...food there is super delicous. Its the only attraction there :)

One Other ... said...

Aku bertugas lagi... ya lah aku malas tok...

khairul onggon said...

oh mama... banjir lagiklah jawabnya... apa nak buat... hehe..

Sara said...

Again?? cam kerap plak kuching banjir thn ni kan

Yatie SawaNiLa said...

kl pun hujan lebat....

National Geographic POD