Saturday, January 31, 2009

cucur pusuk @ ikan bilis

gambar cilok dari empunya blog..... sik da hal ndak? nak buat promo le...

siapa suka makan cucur pusuk? i teramatlah suka, lebih2 lagi kalau minum ngan kopi o panas yang kaw kaw punya..... ada benar? kalau datang rajin tu sukalah buat untuk makan sendiri...


anyway, i nak introduce my fren yang baru buka blog nya... cute-manja
dulu kita org sama kerja, a few years later she left and buat biz sendiri
org pandai masak tentulah bukak biz kedai makan n catering
sekarang member kita ni dah kerja kat one IT consultant firm kat kch nie..

tapi member kita ni pun dah jadi tokey cucur pusuk yang femes
kat mana? kat taman matang jaya, lorong 6
member blogger yang diam kat area ya, sila-sila lah ngabas!!!
cucur pusuknya mur-mur aje (murah-murah)

so, kalau ada yang berkesempatan ngabas sia kelak
padah jak mama yang introduce
sure dapat extra, beli 10 free 10 dengan sosnya sekali..... ha ha ha

11 comments:

One Other ... said...

Oh ben! nya paduhal... kelak ngabas.

AmirFX said...

Wasehhh.... Alu keroncong perut ehhhss....

Ms Tikot's said...

Cucur pusuk campur ngan daun sup sikit, pas ya tepongnya campur ngan tepong jagung sikit nyaman & rangup dimakan.

Desmond said...

Ben? One Other... Ben Sri Aman ka?

One Other ... said...

Desmond, bukan that Ben. i mean, ben (benar)... er... encrypted language i learned from mama and the gang.

khairul onggon said...

Mama.. ktk nang pandei pomot.. mesti ktk dapat cucur tok per-per (free-free) owh ekekekeke..

Ktk nyuroh kmk lapar jak.. dah lah cucor pusok my peberet..ooo aaahhh...

Rudy said...

adoh eh..lapar prut tgh malam tok.mama..

Hamidah Mohamad said...

Cucur pusuk memang favorite kitalah Mama.I may try this on my next trip to Kuching.Belanja kita boleh ka? hehe..

Audio said...

Yobihhh....lamak sik makan cucor pusuk eh. Betol laa nyuroh mek terliur-liur jak nangga adehh!

SUPER MAMA said...

mun nak dekat matang ya... selalu kmk meli mun kmk balit kch, nang best n lazatnya pun cuco ya!

Edy said...

Apuuuu.....thengok mai ku wai.....

There was an error in this gadget