Wednesday, March 11, 2009

aku banyak nama...

semua kita ada nama panggilan or nickname kan? yalah, kalau nama sharifah ada yang panggil shery atau pah. kalau aminah maybe jadi mimi or minah. kalau abu bakar ada yang panggil burn or abu or ash burn... he he eh
atika jadi tikot, iskandar jadi kandot, dinah jadi ngang?

as for me, banyak nickname i tau!
one of them is 'katun'... why, maybe masa kecik i ni cute?
next is 'debab'.... nie, tak salah lah, sebab memang dalam kategori bayi sihat...:) nama ni digunakan oleh makku dan adik-beradikku selain dari 'tia'
masa sekolah, time tu form 1 ke form 2, aktif main netball, member panggil 'guy'! adakah sebab tomboy sedikit? entah le...

sekarang ni member sekerja panggil 'mama' or 'big momma'
yang best nyer ada juga yang panggil 'datin' he he he.... berangan!!
my immediate boss panggil i 'mem' hi hi hi...

9 comments:

Hamidah Mohamad said...

I still prefer to call you 'Sen' and Dinah 'Din' kan senang..bunyi pun sedap(Boleh makan..hehe)

Audio said...

Kamek still prefer nunggah kitak Mama jak ehehe XD

Anonymous said...

hello cynthia!!!
kmk nak ngkah link blog kitak dlm blog mek ok?!!!

apa kabar tek???!!!!

happy family ahh.. haha :)

Anonymous said...

lupak.. ema tok..

blogspot kenak blog di opis mek.. makey proxy server tok..

so, susah sikit mok ninggal komen..
lain layout.. haha.

Anonymous said...

kmk Sharifah, nickname mek EMa.. hahaha.

:)

regards
WORKING MAMA

Uncle Seven said...

Datin..u pun tauk ngan i nak, aku heran urang nunggah aku Brad Pitt hahahahahaa

mama belian n cengal said...

kak midah,
sedap memang sedap.. he he

audio,
ok jak, mama pun mama

ema,
keluar dah nama aku sitok...
khabar baik..kelak i link u empun juak..TQ

dee,
brad pitt??!!*#... nang ad
ku baruk tauk..

One Other ... said...

Yalah dak tok... adakah Dinah jadi Ngang... jauh kali jak bunyi *manas*. Isk yg start ya... sebab nya geram aku dolok nunggahnya 'Ngeng'. Panggil la i Mrs Sawyer ke, A.Jolie ke, Jewel ke, Rihanna ke...

Uncle Seven said...

Biggy...Brad Pit = Brader Pitt : )

National Geographic POD