Monday, March 30, 2009

wrap up!

Followers
Thanks and welcome to all new frens and 'kaban blogger'.
banyak dah kawan2 di alam siber ni ya... kalau ada rezeki nanti kita ketemu ya! I am trying my best to find time to link ur blogs and visit them too. been busy lately, though.

Backyard Science
This is their (Barry n Cengal) favourite programme kat Astro Chanel 551 (TVIQ), if I’m not mistaken. During the weekend, tak ada can lah u tengok TV kalau program ni bersiaran. Yang bestnya lepas tengok, for sure they will try to do all the experiments. Siap pesan mummynya beli food colouring lah, tali itu ini lah, sampaikan t-shirt lama dia orang pun dijadikan bahan uji…….. tak pe, biarkan. Asalkan rumah tak hangus dan dapur tak meletup. Biar minda mereka berkembang…

Surat litup
ever heard about it? what is it?
it refers to 'cover letter'. paduhal. just got to know about it during a meeting this morning... sounds funny.

Durian durian
Ada orang inform daddy mereka, pokok-pokok durian di kebun sedang lebat berbunga. Yeah!!!! Mudahan menjadi semua. Banyak lah durian tahun ni. Few years back, pokok2 kat kebun tak berbuah. Yang berbuah dua tiga pokok je. Kalau menjadi tahun ni, boleh lah ajak member2 ke kebun untuk sessi makan durian… dah kenyang, kita boleh terjun sungai kat belakang dan berendam sepuas hati. Sapa nak ikut?

Blog tak bergambar?
A’aa… perasan kan? Lama dah blog macam esi je..gambar tu ada tapi my sis belum upload lagi. Banyak benda nak diblog sebenarnya, tapi foto2 semua masih stuck kat camera dia. Tu yang kadangkala tak update blog..... bahan2 stuck somewhere

American Idol
Adam Lambert is in his own league!! yes he is! Nampaknya Danny dah ada pencabar. The winner dah nyata dah...

One in a million
The top eight semua hebat2. Esther from Sabah tu memang boleh menyanyi, but kalau undian Tomok akan dapat mengatasinya. Mereka2 ini memang lebih hebat dari pelajar AF yang lebig glamer dari kualiti.

1o juta
sikit lagi aku menang 10 juta for Toto Mega... he he he
kena 4 nombor je out of six! kalau kena 10 juta tu.... ehem.... berangan sekejap.......

3 comments:

Yatie SawaNiLa said...

hi MBC, i want to send you fridge magnet from hong kong, can u email ur address at: support@sawanila.com?

yatie

Willie said...

HAhah...long time lah never heard from u. Tetiba jak byk cerita dlm satu entry.

[ LADYKiKi] said...

yooobii.. mun bena oooo nak kah sattel list² ya tekk.. mesti mek pinjam ktk berik jak terus nak.. hehhehe=)

National Geographic POD