Friday, May 15, 2009

era hitz hot

pagi-pagi driving to office aku akan tersengih2 dalam kereta.
mana taknya...
kalau tekan 96.1, dengar suara si Pak Nil dan Din Beramboi
aduhh.... these two really funny lah, ngam pun bersama
dulu tak minat this station, bila mereka berdua tu bergabung,
syok juga didengari... ada kelas tersendiri...

kalau lagu tak best tekan station satu lagi... 95.3 hitz.fm
this is cengal's punya feveret station
kalau dulu Rudy n JJ, memang lawak giler
now dah JJ ngan Eean, not bad lah these two
mula2 dengar memang tak syiok
lama2 dah ok, dah mesra dah gabungan mereka

satu station lagi... si fafau ngan FBI, station era
ni pun ok gak
so, 3 station untuk pilihan
tekan jangan tak tekan...

tapi kalau dah tension,
pasang lagu rock lerr... volume kasi gegar itu kereta.. ha ha

1 comment:

Willie said...

I prefer HotAFm because HitzFm tend to pasang lagu org putih yg dah agak lama. But maybe other people like it kan?

However, I miss Rudy

There was an error in this gadget