Thursday, May 14, 2009

barbie diaries

my darling cengal suka sesangat watch this DVD,
citer barbie diaries
bukan sekali dah berpuluh kali dia tengok citer ni..
sampai hafal dialog kat situ dah..

khusyuk bebenor! bantal busuk tak tinggal..
adik tengok DVD, abang buat homework.
tak berbaju... cuaca panas sangat

ada advantage juga dia tengok citer nie... improve her english so much!! she is much better than the brother, coz barry jenis tak banyak cakap.. now dia dah buat diary dah... he he he
yesterday evening she showed me her first page..
it was written as:
dear diary, it is a boring day today,
i dont like to go to school,
there are so many things to learn

Aha!.... tu dia. next time i snap some photo of her diary..
this is not the only collection she has
bratz girls, cinderella, my scene pun ada

8 comments:

Willie said...

Bagus la. My son suka tengok Thomas and Friends. selalu beli VCD. Ya lah to improve his English too...

P/s : Nice Header. Nanti boleh masuk Kumang Gawai

watie said...

salam kenal.. tumpang nengok vcd yer :)

Ms Tikot said...

Yer.... header baru eh. Lamak x nanggar si cute ya.

Big Momma said...

willie,
thanks....

watie,
welcome...

tikot,
makin ngegehnya..

viruspadu said...

wah dh pndi tulis diari

sweet

Big Momma said...

mah,
tu baru tulis diary, belum lagi citer set make up dier, accessories bling2 lagi...

[h]einsen said...

hehe..tok anak2 kah or mak sidak yg ngga cita barbie ya hehe..btw happy belated mother's day jika blm terlewat..

Audio said...

Haaa...biasa laa miak kecik koh mama eh. Kedak anakbuah mek.. malaa jak nangga dvd bob the builder yang mek belikan masa birthday nya reya. nang ulang2 berapa puloh kali ndak ka ehek...

There was an error in this gadget