Tuesday, June 09, 2009

reunion & surprise

saja nak show my family photo.... taken in the morning of 1st June. adik beradikku, four girls and the youngest is boy. 2 in KK and the rest in Kuching le.... gue anak sulung. perasan sik semua orang ada 2 orang anak kecuali adikku ittew yang terlebih sorang lah pulak. mak ku netap quota 2 orang anak tiap sorang je.... he he he nang ado! ada gambar nok bertiga ya paham-paham je lah...

gambar atas sekali aki n nenek ngan susu-cucunya. 4 laki dan 5 orang perempuan..dah rami dah ya.... gambar dibah ya gambar mek org adik-beradik...mun berjalan ngan mak, sikda org tauk ya mak, dipikir sidaknya kakak tua... he he. badan iboh kira, semua saiz L ke XL, eh sik, bulak ku... double ngan triple XL pun ada...

macam nei ndak rupa semua dalam 5 tahun agi! moga masih sihat walafiat untuk membandingkaknya kelak. harap blog tok masih berkekaklan juak kan?

oooppppsss ... ada surprise! gambar dulu dan sekarang! happy couple kan? gambar dolok ya gambar sidak saloma ngan p.ramlee... glemer sik pose nahan dagu ya?

hensemkan bapa ku dolok?
dibah gambar makku ya siap tertulis ' she's a girl of mine'
ya baruk.......... yabadabadoooooo

2 comments:

Willie said...

Nang hensem bapak u dolok

kirana said...

Nang 'yabedabedu' mak duak bapak ktk eh! Nang gaya2 dak saloma n p.ramlee. Anyway, masih lagi nmpak romantik. Harap2 anak2 akan ambik sbagai contoh dan teladan, owwhhh!

Thanks for visiting me, too. It's been a long time. Happy belated Gawai..

National Geographic POD