Friday, July 24, 2009

bayi mati kena gigit tikus

ada orang tak patut dapat anak...

baby 4 bulan kat US mati kerana kena gigit tikus. bukan satu tikus, maybe berpuluh or beratus. natalie namanya. baby natalie tak tidur sebilik ngan ibu bapanya. tapi dia tidur kat her own crib in another room with her bro/sis yang berumur setahun lebih. the crib was covered with her blood. kesian..

bayangkan seluruh badan kena gigitan! eh, tak sampai hati nak ku bayangkan. seksa ya amat!

yang ku heran, tak mungkin the parents tak dengar apa-apa tangisan. the worst thing is, the father memang dah tahu pun yang rumah mereka itu berpenghunikan tikus-tikus tapi tidak membuat apa-apa tindakan. gila! kenapa tak dia punya 'toot' je digigit oleh tikus-tikus itu!

ada orang tak patut ada anak dan binatang belaan...

sama kes juga kat US, maknya syok dengar muzik/lagu pakai headphone. babynya pula, 6 months old kena gigit oleh tikus belaan mereka seberat 5 paun!! berdarah teruk dan kena pula buat reconstructive surgery...

speechless...


7 comments:

JT said...

seriously they should take action.. poor babies.. dahlah kecik, kiut... erm....

Willie said...

Alahai. Sedihnya.

AmirFX said...

Kesian ehh.. Dah ada anak coba lah ambik responsibiliti dgn baik... ishhh... Geram mek ngan parent yg cemya... Duhh.. Ngerepak inda... huhu...

Ivy Metaga said...

aihhh..kesian oh kena gigit tikus, mst sakit bah kan...
tapi org putih biasa tidurkan bby mereka d bilik sendiri kan...

CoKeLaT-RaWkZ said...

Momma kotornyaaaaa..... adoii berdarah2 adoii yaiii seriau aku..

SEN said...

mun ada binatang peliharaan harus lah boh disuruh berkeliaran tanpa pengawasan..huhu~~

Caynie De said...

tok polah ku takut nadgn bilangan tikus besar2 berpenghuni di atas atap dapur me org..huhuh

National Geographic POD