Monday, July 13, 2009

black... durian

black juara mentor 3. dah ku agak, dah ku predict
memang dia patut menang pun
mas idayu memang best, nampak sangat dia memang ikhlas ngajar black!

Zainal Abidin, selaku juri malam tadi mengatakan, “Orang tak lawa macam kita yang boleh menyanyi sebenarnya.”

tapi kenapa fira punya total markah cuma 35? juri awam bagi dia 19 out of 20 markah. berapa balance? 16 je. total markah juri profesional ngan undian sms cuma 16 je? he he he.... ada silap
kot?

kita memang pergi kebun durian last saturday. tapi lupa nak bawa kamera!! puas gue makan durian, fresh from the tree...
so next trip sapa nak ikut? tikot? coki? prince? amir? king burp? willie?

7 comments:

Willie said...

Ku sik suka Mas Idayu. Selain dari suara yg kacak, black mungkin menang sebab undi kasihan. Ya pendapat aku la, sik perlu nak setuju. Hehehe

Ms Tikot said...

Maok ekot... g mandik jak. Klk tlg nyelamat durian. hehehe

AmirFX said...

Maok2.. Lamak dah sik ngintu buah durian....

Ivy Metaga said...

best nya makan durian...maok juak.=p

khairul onggon said...

kmk ingat buah durian rona itam hehehehe... suspender jak kmk tek eh... :)

dukunlintah plk said...

ku pun piker ada durian spesis baru tek hehe..

One Other ... said...

sapa coki? sapa prince? aku sik ajak juak tek... mentang2 kpg aku pun ada durian...

National Geographic POD