Friday, July 10, 2009

ngabas kebun durian.......

pagi ila kami menyanak ka ngabas kebun durian kami ba Kpg Giam. apai tuai aku madah, durian engka dah start labuh minggu tok. nyak baru ya! muas kediri makai buah durian.. pama pemanah durian kami wai! isi tebal, manis sereta lemak baka cheese. enti nyadi, ila aku ngambi gambar. olih ngeshow ngagai bala kitak ti selalu ngabas blog aku tok. semak ka buahnya amat mayoh, ila aku invite bala kitak sama-sama kitai enjoy makai durian ba kebunnya....udah puas makai durian, kitai olih ngerendam tubuh diri ba ai terjun giam!!

aha.... anang enda nguji berblog dalam bahasa iban.... he he he.

buang tebiat sekejap.


palakku (bukan palak tut) dah rasa nak pecah molah kerja tok.
nyimpang dirik molah entry indah..
:)

tension eh...

5 comments:

[h]einsen said...

apuu rugi amai ku ba melaya tu..enti ku diau ba kuching mesti ku ngabas kebun momma makai durian free mayoh2 sampai perut gentung heheh. kami pun ka nguji bjako iban heheh..

terror sik terror sik..??

Big Momma said...

sen,
u very clever speak iban...he he he

[h]einsen said...

haha..dah lamak diam di kapit..ya lah nemu jako n dinga mimit2..heheh..

AmirFX said...

haha... Sik paham amat aku jako iban tujk...

CoKeLaT-RaWkZ said...

Nyeh, sapa mdh nuan nda nemu bejako Iban??? steady bah Iban nuan. 5 bintang githuuuu..

National Geographic POD