Monday, October 05, 2009

sekolah rendah dulu...

the 8th from right
also the 8th from right....emmm

gambar masa sekolah rendah dulu. darjah 4 ngan 5 tak silap. sekolah rendah laksamana, kota tinggi, johor. the only iban in school. tapi top 10 dalam kelas u..... got these photos from ex classmate dari facebook. kat sini lah kita belajar makan cucur pisang ngan kicap bercili ... he he he. kat sinilah kita mula belajar cakap 'malaya'....:)

sekolah menengah sampai from 2 kat smk laksamana. form 3 belajar kat JB. form 4 balik kuching dah...

nanti nak korek lah gambar dulu2 kat album rumah mak..

6 comments:

De Eduardo said...

korek abis semua dalam stor ya sis..hehehe

Ms Tikot said...

Hehe... Zaman sekolah mensia.

Faizal n Fashitah said...

Shiohh!~..masih juak kitak nyimpan gamba2 lamak kedak ya mama hoh :O

Coffee Girl... said...

Mama, 8th from right ya, baris pertama ka kedua ka, duduk ka berdiri ka? tiap kali aku hitung, muka cikgu je keluar... or muka budak laki. betui ke? heheh

Felicia F. Ramzi said...

wahhhhh suka ho simpan kenangan lamak. gmbr adalah antara collections kmk, di cherish lah sebab i will go through the same day and event twice, nar sik....nostalgic bah

lily lotus said...

ooo u schooling kat semenanjung ekk dulu..mengimbau kenangan lamalah ni

There was an error in this gadget