Saturday, February 06, 2010

kena cucuk

momma kena cucuk petang tadi..... cucuk dilengan le....

i kena sakit perut yang teramat sangat pagi tadi. macam perut kena simpul. di ulu hati. perut memang terasa kembung............ selalunya i punya proses penyingkiran angin dari badan memang aktif. tapi this morning memang cannot tahan oledi, terpaksa call 911 (call mak ngan bapaku). sepatutnya hantar cengal pergi sekolah gantian for CNY. daddynya dah hantar barry lalu langsung ke kebun. i was totally dah cannot drive and berpeluh 'melobo-lobo'. baring kat katil dalam posisi meringkuk je nahan perut. nasib mak bapak dapat rescue... he hehe

tak pernah gue sesakit ni beb. tue lah masa doktor tanya u nak 'injection' ke? i straight said yes... so, i had been sleeping the whole afternoon.....

now dah ok sikit. kena demam juga this evening. so, kita orang check in kat ward first class (rumah mak bapakku le... :)) malam nie.

pretttt.... he he he

5 comments:

Coffee Girl said...

Apuh mama... dah ok dah kah? mun sik, kentut jak ubatnya. hehe. hope ur ok ow.

Willie a.k.a Reptoz said...

adeh...kalau sakit teruk memang better ambik injection.

Faizal n Fashitah said...

Yalah ku madah.. sempat juak mama tok *prett* ekekeke. Anyway, get well soon mama XD

anne said...

big momma, mintak tolong lok.. promote blog kmek http://simpledimplestore.blogspot.com

jual cloth diapers.mun ade kwn2 d kcg,intersted 2 buy,self pick d umah kmek,,tq momma..get well ya!

Uncle Lee said...

Hi Big Mama, hope you feeling much better today.
You just take it easy....rest a lot.
Wishing you well, best regards,Lee.

There was an error in this gadget