Tuesday, March 23, 2010

ada juga orang bagi award


ahmoi chantek bagi..... thank you....

lepas dapat award, kena pulak keluarkan 7 statements tentang diri anda....
jom kita berkenalan ngan big momma...

  • tinggi 158cm dan berat KURANG dari 100kg
  • suka masak kerana terpaksa masak... dan masakan paling tip top adalah lamb curry (tak caya tanya mstikot!)
  • orangnya simple, kalau pertama kali jumpa dan tak kenal, orang akan fikir big momma nie bengis sebab muka selalu serius. tapi kalau dah kenal...... yang tua muda pun boleh bertepuk tampar dan berjenaka segala versi (xxx ke? jenaka bodoh ke?). kalau tak caya tanya mstikot lagi... he he he
  • lambat nak marah, sentiasa cool walaupun dilanda ombak tsunami dan puting beliung adik beradik katrina. bos lama gelar i ... gentle giant!!
  • anak sulong dari 5 adik beradik. nama panggilan manja adalah debab, katun, anak2 buah panggil auntie bab ....
  • suka kaler green, oren, brown
  • memegang kepercayaan bahawa kita hendaklah sentiasa humble, hormat orang lain sebagaimana anda ingin dihormati dan kalau tak da benda bagus nak cakap baik berdiam diri kerana terlanjur perahu boleh ditarik, terlanjur kata............. binasa semuanya...
sekian

yang menurut perintah



6 comments:

Felicia F. Ramzi said...

aie ktk memang peramah bah Big Momma..:P
and u totally deserved this award.
kelak maok merasa the lamb curry.. ntah bila but one day lah ho?

*i like the last statement very much

Faizal n Fashitah said...

Haa...ya reti nya mama pun beautipul juak ba XD

Uncle Seven said...

wahhh best eh...ada lah balanja makan kak dapat award tok...

Willie a.k.a Reptoz said...

Hahaha...100kg? berat tu. Macam berat aku. Hehehe

lily lotus said...

comel nama gelaran u :)

dukunlintah plk said...

award 'cool mama' pun goes to u :)

There was an error in this gadget