Friday, April 16, 2010

anak-anakku cemerlang, moga terbilang nanti

last saturday was Majlis Anugerah Pelajar Cemerlang kat their school. both of them went up the stage to receive a recognition. big momma is very very proud of them... mama mana yang tak banggakan? hope that they will continue being excellence in their studies.

ni cengal menerima piala dan sijil untuk tempat pertama dalam kelasnya, 1 Cerdik last year.

Barry Belian menerima hadiah mewakili sekolah ke Kem SAINS
peringkat negara di Negeri Sembilan last year

cengal dengan best friends forever (BFF) gitew...
ha ... banyak piala tu banyak lah cemerlangnya...

ada persembahan koir. very the cuute one!!! they sang lagu laskar pelangi

1Malaysia.....
ni pulak gambar student dengan pakaian tradisional mereka.....
cute n lawa kan ?

ni out of story sikit.........
liverpool junior.... barry and his team (barry kat tengah yg standing)
main sampai hitam dah muka barry dah

**photos taken from FB SKJOTS

i did take photos. tapi kameranya dah terbang ke KL sebelum sempat di download...

2 comments:

Faizal n Fashitah said...

Wahhh..pandei2 anak Mama eh. Semestinya Mama patut bangga ngan sidak kan ehek. Mek pun mok baby mek lak jadi pandei cam barry n cengal XD

AmirFX said...

Wasehhhh... Terernya duak ya... Kmk dolok kaki bangku... Sik pandey bersukan... P kmk ttp support team Liverpool... haha...

There was an error in this gadget