Friday, April 16, 2010

thanks for the wishes......

some of the wishes that i received this morning........ expecting more to come.
big momma is empat satu now!!! tapi hatinya masih muda tapi tidak remaja lerr....
Iskandar Khor

Iskandar Khor happy birthday

Shina Taib

Shina Taib Happy birthday to u my lovely frnd..eemm bila kita dpt jumpa ye...?? wish u long live...long..long..live...he..he..

(shina nie my best friend when i was schooling kat Kota Tinggi dulu. kalau ada aktiviti sekolah waktu petang, we all akan berbasikal sama-sama ke sekolah. ada kat 20 tahun tak jumpa nie! she told me dia ada datang kuching on cuti2 malaysia, cuba carik saya tapi tak dapat... patut gi kat balai polis tanya... he he he. kan bapa i masa tu masih berkhidmat dengan pasukan polis. sure jumpa punya......... i miss u shina)

Jimmy Nais

Jimmy Nais Happy Birthday to you.

Willie Esther

Willie Esther Happy birthday tomorrow...

Amelia Ahmad

Amelia Ahmad Happy birthday to you... a day earlier, coz takut terlupak, lagipun esok sik pegi opis.

(amelia, ni sorang gi my best fren masa form 4 and 5 kat smk green road. selalu lepak kat rumah dia sambil makan2. adik i kawan adik dier jugak. she is a lecturer kat UiTM di Perak nun. i miss u too gal!!!)


11 comments:

Faizal n Fashitah said...

Kenak rah debah pic sidak ya da tulis `remove' ndah mama eh? Anyway, happy beddei mama! moga panjang umo murah rejeki XD

Willie a.k.a Reptoz said...

Remove? Hehehe

AmirFX said...

Aaaa.. Hepi Besday mama! Semuga panjang umur murah rezki...

dukun pencen said...

tambah setahun gik.. rasa gik ingat entry ktk masa ktk masok 40 dolok.. hepi bday momma.. semoga bahagia selalu n dapat apa yg diimpikan :)

tunoor73 said...

happy besday momma..semoga akan lebih dirahmati Allah..

Big Momma said...

thanks all. Nok remove ya coz cut n paste dari Facebook.

lvynana said...

Happy Birthday!!

Bb Hussain said...

Happy Birthday Big Momma ;)

Kal Jis said...

hepi bday big momma.. smoga taun tuk rejeki mencurah2 dari langit hehehe... :)

lily lotus said...

happy besday sweety :)...semoga hidup lebih ceria!

Coffee Girl said...

Happy birthday mama... since i've been away, my besday alarm pun kong juak ikut mistressnya gi raon seluruh sarawak lok. usually i paling awal kan kan?

semoga panjanglah umur, murahlah rezeki, dan slim lah tahun ni yerrr... amen amen amen!

There was an error in this gadget