Monday, April 19, 2010

sik ku duli agik koh....

rata-rata orang yang i tanya pasal AF8, mostly cakap this is the most boring season of AF! every week i am getting lazier to watch it and keep track of it. i rather tekan star movie (kalau ada movie bagus) or just watch majalah 3. lagi best, dapat tambah ilmu pengetahuan. tak pun tengok channel AFC (makan, makanan, food etc) or travel and living. paling semadi nadai pun tengok 555, history channel... he he he

kenapa boring? (garapan ku, pandangan mu mungkin lain dan berbeza ya..)
  • ikut stail american idol, result show the day after.... he he he........ tak menjadi lah beb......
  • student tak ada X factor for me to cling on following the program. cuma harap Ain, sebab dia ada package. cantik, ada stail and suara not bad...
  • apa ke bende 'bibot' tu... come on lah! satu agenda yang tak provoke minda lalu. kira lawak bodoh le.......
  • sik best
  • sik exciting
  • sik kacak sora sidaknya
  • sik da identiti
  • sik mantap persembahan
  • si adlin pun dah naik boring je rupanya nak mengomen
  • sik da benda interesting tentang sidak para pengajar. besa-besa jak..

sik ku duli agik koh.......

3 comments:

Hamidah Mohamad said...

Agree with you Sen..After watching the first concert of AF8, I've decided not to follow the show anymore..boring and nothing new.

Coffee Girl said...

jadilah macam aku Mama... dari Af1 sampai AF8 (8 kah kinek tok?), I sik ikut lalu, sik pernah nanga pun. sik berminat langsung. bagus gik nanga AFC. at least masanya mula start, tauklah juak sapa Vince Chong (sebabnya pernah sama church dgn aku kat Kl dolok)...

Faizal n Fashitah said...

Dah mek nangga AF8 lamak di kch tok yerRrr. Nang mena kata kitak mama eh.. boring aluu jak AF8 nektok. Sikda idea gik ka sidak ya?.. mek sik duli agik juak koh! ehek..

There was an error in this gadget