Wednesday, July 28, 2010

tamparan hebat!

Blogger Coffee Girl said...

Mama, watever heppen to Journey to 77? hhaha

10:16 AM

Delete
alamak! satu tamparan hebat! saya sudah menyimpang dari journey to 77... ha ha ha. hanya dengan membuat satu entry mengenai nasi goreng belacan, itu tembelang sudah pecah. diet ke mana, journey ke mana?
it is not a smooth journey. hurdles here n there. temptations here n there too. bila perut sudah keroncong, kena take care jugak takut tukar jadi incredible mama hulk. ada orang bila lapar sangat jadi pemarah. ada juga orang akan bergegar atau menggeletar tubuh badan bila kelaparan. ada orang akan jadi tak tentu arah dan kebingungan.

bukan senang nak kaya. eh?
bukan senang nak senang. huh?
bukan senang nak slim sayang oiiii... hmmmm..

ok..ok. sedar balik! back to track... he he he.
lapar nie. gue minum kopi o and biskut oreo je.

je?

5 comments:

dukunlintahplk said...

nasi goreng belacan :p~.. sikit ajak x hal.. ganas lagik penangan oreo :p

lily lotus said...

jer? hahaha..ok i percaya :D

viruspadu said...

go mama goooo

kal jis (im not carl zeiss) said...

Big Mama, oreo je, tapi nasik goreng belac tapau makan rah rumah hihihi..

Nang susah hoh.. Kmkpun masa kat Sabah reya best jak nangga penimbang mala jak turun sekilo, duak kilo dan kali terakhir 3 minggu reya 3kilo dan bila balit KL dan outstation rah Pantai timur tuk, mala jak mkn mkn dan mkn dan timbang mula nait sekilo terus ke 5 kilo.. adoheh...

Coffee Girl said...

Hehe... me give 'Wake-up call' maaa... if tak, mama jauh menyimpang kelak, sapa yg susah? mama jugak... kan kan kan?

Mama, ju kita berherbalife ju

There was an error in this gadget