Wednesday, October 27, 2010

bandar kuching dah nak bermusim ke?

mula-mula kita ada ni
.
.
.
.
.
.
.

the Spring
.
.
.
lepas tu dah nak ada ni
.
.
.
.
.
.
.
.

The Summer
.
.
.
adakah kita akan ada ni
.
.
.
.
.

the Winter
.
.
the Autumn
.
.
.
?????????????



perasan tak 'bunting' or iklan tepi jalan tu?

6 comments:

Faizal n Fashitah said...

Aok Mama. The Summer ya nama Lifestyle Shopping Mall baru yang akan di construct by end of this year. Yalah hoh.. sik lamak gik ada Autumn pas ya ada Winter ekekekeke..

Bb Hussain said...

hehe..semua season nak dibuat di kuching yer ;)

AmirFX said...

Best eh ada baru gik shopping mall.. Kuchingites dah craving juak ngn shopping mall nektok..

Globalized Dayung said...

Benar...mok ada Summer Mall??? Tapi make sure tempat parking pun banyak jua. Bila gi IKEA mok datang Kuching???

Iskandar said...

Ahem Big Momma, actually tHe Spring is NOT referring to the musim or a season of the year tapi Spring is mata air or natural source of water. Senang cerita, that's the main reason of the Spring water feature in the middle of the mall which springs from the bottom all the way to the top. As for The Summer ya hehehe it's not even in Kuching tp nun kat Kota Samarahan. So hope this explains all ya. Jgn mare....

Big Momma said...

aku tanya aje ... aku mengkiaskannya sebab kebetulan spring n summer itu musim.

ada aku mare?

thanks for dropping by anyway! hope to see your comments again..

National Geographic POD